mrt 26

16 mrt t/m 5 apr school dicht i.v.m. Corona-virus

09 april paasviering (onder voorbehoud)

10 april goede vrijdag (school dicht)

13 april 2e paasdag (school dicht)

17 april Koningsspelen (onder voorbehoud)

27 april t/m 5 mei meivakantie

20 mei Themadag

VOETBALTOERNOOI

Helaas kan het geplande voetbaltoernooi, dat zou plaatsvinden in april, niet doorgaan in verband met het Coronavirus.

LEESTIPS VAN IDEA

Om het lezen thuis in deze periode te stimuleren heeft Idea voor ouders en verzorgers een aantal leuke leestips op een rij gezet.

REGENBOGEN OP DE CAROLUSSCHOOL

Twee moeders kwamen met een idee om regenbogen en teksten op de ramen van de Carolusschool te schilderen en zijn daar zaterdag mee begonnen. De kinderen die opgevangen worden op school en een aantal leerkrachten zijn hier ook creatief mee aan de slag gegaan. Het is nu al erg mooi geworden. Een deel is nog niet af en gaan de kinderen de aankomende tijd inkleuren. Het idee erachter is dat wij (ouders/verzorgers, leerkrachten en kinderen) heel ver kunnen komen door goed samen te werken. SAMEN STAAN WE STERK!

VOORTGANG ONDERWIJS

Er wordt van diverse kanten van u gevraagd om (ook) via de computer/laptop/tablet uw kind(eren) de lessen te laten volgen, en te kunnen werken. Maar wat als u niet in het bezit bent van een device omdat u zich dat niet kunt veroorloven? Dan is er de mogelijkheid om dit aan te vragen bij de Stichting Leergeld. U kunt daarmee contact opnemen.

Binnenkort zullen wij u allen een update sturen over de voortgang en de stand van zaken op de St Carolusschool. Intern zijn we daarmee bezig en richten we ons zeker ook op de nabije toekomst, waarbij we rekening zullen moeten gaan houden met verschillende scenario’s.

Allen veel sterkte gewenst en blijf gezond…!.