Nieuwsbrief
mrt 11

Nieuwsbrief 21

DATA

12 mrt studiedag

19 mrt ik eet het beter

27 mrt volleybaltoernooi

09 april paasviering

10 april goede vrijdag (school dicht)

13 april 2e paasdag (school dicht)

17 april Koningsspelen

27 april t/m 5 mei meivakantie

20 mei Themadag

AVOND4DAAGSE

In de week van 9 juni is er weer de avondvierdaagse. Voor dit jaar zijn er nog niet voldoende ouders die de avondvierdaagse willen organiseren. Vandaar dat wij hiervoor nogmaals een uitvraag doen, zodat ouders zich hiervoor kunnen aanmelden. Dan is er voldoende tijd om alles op tijd te organiseren. 

Lijkt het u leuk om samen met andere ouders de avondvierdaagse te organiseren? Dan kunt u een mail sturen naar algemeen@st-carolusschool.nl. Wij geven dit door aan de OR en zij nemen contact met u op. Uiteraard krijgt u van hen te horen hoeveel tijd dit kost en wat er precies moet gebeuren.

OUDERBIJDRAGE EN OVERBLIJFBIJDRAGE

Eind 2019 heeft u van ons een factuur ontvangen in verband met het betalen van de Ouderbijdrage en Overblijfbijdrage. Voor 30 leerlingen is er, na het ontvangen van een herinneringsfactuur, nog geen Ouderbijdrage of Overblijfbijdrage betaald. Binnenkort krijgen deze leerlingen een 2e herinnering mee naar huis. (Voor broertjes en zusjes ontvangt u 1 herinneringsfactuur) 

Heeft u nog niet betaald, dan vragen wij u zo spoedig mogelijk te betalen. Mocht u een herinnering krijgen maar wel betaald hebben? Neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

Is het voor u niet mogelijk om te betalen, of wilt u niet betalen, ook dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Dan zijn onze (vrijwillige) penningmeester en administratief medewerker op de hoogte en hoeven zij niet onnodig herinneringsfacturen te blijven sturen. Daarnaast kunnen wij met deze informatie misschien aan een oplossing denken. 

Wilt u contact hierover opnemen kunt u mailen naar algemeen@st-carolusschool.nl of bellen naar 0346-351 337. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

STAGIAIRE

Sinds dinsdag 10 maart loopt Demi stage op de St Carolusschool. Ze komt ons op de maandagen en de dinsdagen ondersteunen met allerlei werkzaamheden en klusjes. Ze zal dit tot de grote zomervakantie gaan doen. Wij wensen Demi een hele fijne stageperiode toe.

 

doc-footer