mrt 05

19 mrt ik eet het beter

27 mrt volleybaltoernooi

09 april paasviering

10 april goede vrijdag (school dicht)

13 april 2e paasdag (school dicht)

17 april Koningsspelen

27 april t/m 5 mei meivakantie

20 mei Themadag

VOLLEYBALTOERNOOI

Op 27 maart is er het jaarlijkse Volleybaltoernooi waarbij alle scholen uit Soesterberg tegen elkaar zullen strijden. Dit toernooi, dat gehouden wordt in de Banninghal, is voor de groepen 3 tot en met 8. De Banninghal is deze dag open vanaf 15u. De groepen 3, 4 en 5 spelen de wedstrijden tussen 15:30u en 18u. De groepen 6, 7 en 8 spelen tussen 18:30u en 21u.

Al veel kinderen hebben zich inmiddels opgegeven maar helaas nog bijna geen ouders/verzorgers voor de begeleiding van de groepen. Begeleiding is verplicht anders kan het toernooi voor de desbetreffende groep(en) niet doorgaan. Heeft u interesse om uw kind zijn/haar groep te begeleiden? Geef u zich dan op vóór 5 maart 2020 bij de leerkracht.

UFOUMA

Sinds gisteren zit er een nieuw meisje in groep 6 voor maximaal 3 maanden. Ze heet Ufouma (spreekt uit: Oefoemaa) en woont al een paar weken bij de Familie Ettekoven omdat het thuis in Bunschoten even niet gaat. Zeer waarschijnlijk kan Ufouma in mei weer bij haar moeder en zus wonen en zal ze weer naar haar eigen school gaan.

We zijn blij dat Ufouma deze periode even op de Carolusschool mag zitten en hopen dat ze zich snel thuis zal voelen in de klas.

UITNODIGING INSPIRATIEAVOND 7 APRIL

Als bijlage vindt u een flyer van de uitnodiging Inspiratieavond van Samenwerkingsverband de Eem.

ZWANGERSCHAPPEN

Zoals al eerder vermeld is juf Karlijn van groep 4 zwanger, maar zij is niet de enige. Juf Dyone is namelijk ook zwanger! Juf Dyone zal 1 week voor de zomervakantie met zwangerschapsverlof gaan. Juf Dyone werkt, gezien haar functie, voor meerdere groepen.

IK EET HET BETER

Op 19 maart zullen een aantal groepen van de bovenbouw meedoen aan het lesprogramma ‘Ik eet het beter’. De kinderen zullen interactief en op een speelse manier bewust worden gemaakt van wat ze dagelijks eten. Ze ervaren wat een gezonde leefstijl doet voor hun lijf. De nadruk ligt tijdens dit programma op “samen doen en samen beleven”.

Bij de Albert Heijn staat deze ochtend ook een heus boodschappenpakket voor groep 8 klaar. Deze producten zullen tijdens de lunch gebruikt worden. Groep 8 hoeft deze dag dus geen lunch mee.

(Ik eet het beter is een educatief platform van Albert Heijn. Binnen dit platform ontwikkelt Albert Heijn, in samenwerking met het Voedingscentrum en Uitgeverij Zwijsen, verschillende initiatieven die leerlingen actief aanzetten tot een gezonde leefstijl. De lesmaterialen die uit deze initiatieven voortkomen sluiten alle aan op de kerndoelen voor het basisonderwijs (OC&W) en op de leerlijnen van de SLO.)