Nieuwsbrief
feb 13

Nieuwsbrief 18

DATA

17 feb – 20 feb rapport- en oudergesprekken

21 feb carnaval-rapporten mee

24 feb – 28 feb voorjaarsvakantie

02 mrt school begint weer

12 mrt studiedag

17 april Koningsspelen

20 mei Themadag

CARNAVAL

Volgende week vrijdag 21 februari is het zover: carnaval op de St Carolusschool! We gaan er een gezellige feestdag van maken. Het thema is “Ik hou van Holland”, dus de kinderen mogen verkleed komen als alles wat met Nederland te maken heeft. Iets met rood/wit/blauw/oranje is natuurlijk altijd goed. De afspraak is geen horror en geen wapens. De kinderen hoeven geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen limonade met iets typisch Hollands erbij. 

We hanteren deze dag de normale schooltijden. We verwachten de kinderen gewoon om 8.30 uur in de klas. Groep 1 t/m 4 is om 11.45 uur uit en groep 5 t/m 8 om 14.30 uur. En dan is het lekker genieten van de vakantie!

RAPPORT- EN OUDERGESPREKKEN

Volgende week zijn de rapport- en oudergesprekken. Via de Parro-app kunt u een gesprek inplannen met desbetreffende leerkracht. Een gesprek inplannen kan alleen via deze app. 

Heeft u de app nog niet geïnstalleerd, doet u dit dan zo spoedig mogelijk. Loopt u ergens tegenaan bij het installeren, komt u dan even langs bij de leerkracht. Deze wil u er graag bij helpen.

THEMADAG

Op woensdag 22 mei hebben wij een themadag met de hele school. 

Tijdens deze dag staat Science centraal. Alle kinderen hebben die dag tot 12.30 les. Zet u het alvast in uw agenda. Meer info volgt later.

doc-footer