feb 06

12 mrt studiedag

17 april Koningsspelen

AVONDVIERDAAGSE

In de week van 9 juni is er weer de avondvierdaagse. Voor dit jaar hebben wij nog geen ouders die de avondvierdaagse willen organiseren. Vandaar dat wij nu al hiervoor een uitvraag doen, zodat ouders zich hiervoor kunnen aanmelden. Dan is er voldoende tijd om alles op tijd te organiseren.

Lijkt het u leuk om samen met andere ouders de avondvierdaagse te organiseren? Dan kunt u een mail sturen naar algemeen@st-carolusschool.nl. Wij geven dit door aan de OR en zij nemen contact met u op. Uiteraard krijgt u van hen te horen hoeveel tijd dit kost en wat er precies moet gebeuren.

RAPPORT- EN OUDERGESPREKKEN

Aanstaande maandag aan het einde van de middag wordt de Parro-app geopend om een gesprek in te plannen met desbetreffende leerkracht. Een gesprek inplannen kan alleen via deze app. Heeft u de app nog niet geïnstalleerd, doet u dit dan zo spoedig mogelijk. Loopt u ergens tegenaan bij het installeren, komt u dan even langs bij de leerkracht. Deze wil u graag hierbij helpen.

MR

Deze week heeft de medezeggenschapsraad vergaderd. Punten die aan de orde zijn geweest:

– voortgang sollicitatie nieuwe directeur – leerlingenzorg – overblijf – begroting – groeischool – vooruitblik formatie volgend schooljaar