jan 29

12 mrt studiedag

17 april Koningsspelen

VOORLEESDAGEN

In verband met de stakingsdagen heeft de Carolusschool vandaag de voorleesdagen afgesloten. Alle kinderen mochten een lievelingsboek meenemen naar school. De afsluiting vond dansend plaats in de hal op de muziek van Kinderen voor Kinderen met het liedje ‘Het Boek’.

RIJKSMUSEUM

Op 12 februari brengen de groepen 7 en 8 een bezoek aan het rijksmuseum. De kinderen worden rond 14:30u weer terug verwacht op school.

CARNAVAL

Op 21 februari vieren wij Carnaval op school. Het thema dit jaar is ‘Ik hou van Holland’. Nederland is een veelzijdig land, dus je kan je op allerlei manieren verkleden. Eigen keuze en stijl mag uiteraard ook maar de Carolusschool heeft de regel: geen horror en wapens. Wie het niet leuk vindt om zich te verkleden, komt in iets met rood/wit/blauw en/of oranje.