Nieuwsbrief
dec 04

Nieuwsbrief 10

DATA

05 dec viering sinterklaas

18 dec kerstviering en kerstdiner

23 dec begin kerstvakantie

06 jan begin school

 

VIERING SINTERKLAAS

Donderdag is het Sinterklaasfeest op school. De kinderen worden op de normale tijd op school verwacht. De jassen houden ze aan in de klas zodat we meteen per groep naar buiten kunnen gaan om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. 

Ouders die willen blijven kijken kunnen dit doen op het schoolplein, binnen het hek. De kinderen worden opgesteld achter een lint op de stoep voor De Linde/Bibliotheek. Nadat Sinterklaas is aangekomen (8:45u/09:00u) zullen de kinderen en leerkrachten met hem naar binnen gaan en de ouders kunnen dan het plein weer verlaten. De viering zal verder in de kleutergymzaal plaatsvinden. 

In de groepen 1 tot en met 4 komen Sinterklaas en de Pieten uitgebreid langs in de klas. De kinderen van groepen 5 tot en met 8 helpen Sinterklaas hiermee. Daarna vieren alle groepen het feest verder in hun eigen klas. 

Groepen 5 tot en met 8 zullen het vieren met zelfgemaakte surprises. 

Wilt u de kinderen deze dag alleen een lunch meegeven? In de ochtend wordt er iets lekkers geregeld. 

Op 5 december hebben alleen de kinderen van groep 8 gymles! 

BIJZONDER…..!!!

U weet waarschijnlijk al dat onze collega Tonneke van groep 6 ons gaat verlaten per 1 januari a.s. Dan krijg je als school te maken met een probleem. Echter niet voor de St. Carolusschool. Door 

snel te handelen is het ons allen gelukt Maurits Lewkowitz binnen te halen. Maurits is sinds 2006 in het onderwijs werkzaam. 

Hij kon kiezen uit diverse aanbiedingen en heeft toch gekozen voor onze school, nadat hij al een keertje in groep 6 heeft meegedraaid. 

Hij gaat het team vanaf 1 januari a.s. versterken en zal zich tegen die tijd via deze Nieuwsbrief nader aan u voorstellen. 

Tot die tijd zal hij wellicht af en toe in de school te zien zijn om alvast een beetje mee te draaien en hand- en spandiensten te verrichten. Wij heten hem nu al van harte welkom!! 

AFSPRAKEN EN STAPPENPLAN BIJ AFWEZIGHEID LEERKRACHT

Bij deze nieuwsbrief is een “Afspraken en stappenplan bij afwezigheid leerkracht” bijgesloten. Hierin staat belangrijke informatie voor u en uw kind(eren).

doc-footer