nov 28

18 dec kerstviering en kerstdiner

23 dec begin kerstvakantie

STUDIEDAG

28 november is er weer een studiedag. Alle kinderen uit de onder- en bovenbouw zijn dan vrij.

SYLVESTER SCHOLIERENCROSS

Je zoon of dochter aanmelden kan bij Dennis Rijnbeek via email (denrijn@yahoo.com) of whatsapp (06-24100840), onder vermelding van Naam, Geboortedatum, Emailadres en Groep; en loop gezellig mee op Oudejaarsdag!

SINTERKLAASVIERING

Op 5 december heeft alleen groep 8 gymles. Alle andere groepen hebben deze dag geen gym.

BRANDALARM-OEFENING

Vanochtend gingen de alarmbellen af in de Carolusschool. Dit was een brandalarm-oefening. Alle kinderen gingen met de leerkracht naar het schoolplein en verzamelden zich op de afgesproken plek. De oefening werd goed uitgevoerd. Sommige kinderen vonden dit best spannend.

KERSTVIERING

Vandaag was de eerste advent, de voorbereiding op het kerstfeest. Elke week besteden we daar in de hal met elkaar aandacht aan. We lezen steeds een stukje van het adventsverhaal en zingen het bijbehorende lied.

Op woensdag 18 december is de kerstviering. ‘s Morgens gebeurt dit in de Caroluskerk en ‘s avonds is er het traditionele kerstdiner. Voor dat diner willen we dit jaar weer een beroep doen op de vaders. We willen hen vragen om mee te werken aan het uitserveren van het eten in de klas. En dan graag in stijl: jasje, dasje… Het is immers het kerstdiner. Houdt u vast rekening met de datum? Informatie volgt nog.

SPORTIVUN IN DE KERSTVAKANTIE

Een bericht van onze gymleraar:

Beste ouders,

Naast dat ik de gymlessen die ik verzorg voor de kinderen tijdens de schoolweken, wil ik ook graag een bijdrage leveren aan een sportief leven voor de kinderen tijdens de vakanties.

Sportivun organiseert weer hele toffe tweedaagse sportkampen en sportdagen tijdens de kerstvakantie! Meer informatie hierover kunt u terugvinden in de bijlagen.

Met sportieve groet,

Wesley van den Hatert