nov 20

18 dec kerstviering en kerstdiner

23 dec begin kerstvakantie

ZORGGESPREKKEN

Deze week starten de docenten met de zorggesprekken. Als er zorgen zijn, dan nemen de docenten zelf contact op met ouders en verzorgers.

KLEUTERKERK

Komende zondag is er weer kleuterkerk, om 12:00 uur in de Caroluskerk. In de bijlag leest u hier meer over.

OUDERRAAD

Aan het eind van dit schooljaar neemt 1 lid van de Ouderraad afscheid, en de groep is al niet zo groot. Dit betekent dat we heel graag nieuwe ouders zouden willen verwelkomen! Wij zoeken per direct leden. Je bent van harte welkom!

Ook zoeken wij met spoed leden voor de Verkeersouders-groep. Op dit moment zijn dat maar 2 leden. Dit zouden er minimaal 5 moeten zijn! De verkeersouders komen maar een paar keer per jaar bij elkaar om o.a. het verkeersexamen te organiseren en de Streetwise van de ANWB op school te begeleiden.

Vind je het leuk om te helpen bij (het voorbereiden van) verschillende festiviteiten op school? Of wil je je aanmelden als verkeersouder. Stuur dan een mailtje naar orcarolusschool@gmail.com, of spreek één van ons aan op het schoolplein. Je kunt altijd een vergadering bijwonen om te zien of het iets voor je is, de eerst volgende vergadering is in januari 2020.

Op dit moment zijn de verkeersouders:

Belinda van der Meeren

Wendy Luja

Op dit moment zijn de volgende ouders lid van de ouderraad:
Nan van de Coevering – voorzitter en secretaris
Belinda van der Meeren – penningmeester
Tamara Brink
Emma Zeijpveld
Denise Lensink

Hermien Sprong (tot de kerstvakantie)

STUDIEDAG

28 november is er weer een studiedag. Alle kinderen uit de onder- en bovenbouw zijn dan vrij.

VIERING SINTERKLAAS

Op 5 december is de Sinterklaas viering op school. De kinderen worden op de normale tijd op school verwacht. De jassen houden ze aan in de klas zodat we vervolgens per groep naar buiten kunnen gaan om de goede Sint te verwelkomen.

Ouders die willen blijven kijken kunnen dit doen op het schoolplein, binnen het hek. De kinderen worden opgesteld achter een lint op de stoep voor De Linde/Bibliotheek. Zodra de Sint is aangekomen (8:45u/09:00u) zullen de kinderen weer naar binnen gaan en de ouders kunnen dan het plein weer verlaten. De viering zal verder in de kleutergymzaal plaatsvinden.

In de groepen 1 tot en met 4 komen de Pieten en de Goede Sint daarna uitgebreid langs in de klassen. De kinderen van groepen 5 tot en met 8 helpen Sinterklaas hiermee. Daarna vieren alle groepen het feest verder in hun eigen klas.

Groepen 5 tot en met 8 maken een zelfgemaakte surprise. Deze week ontvangen de kinderen een lootje met daarop de aanwijzingen. Het is belangrijk dat iedereen zich aan deze aanwijzingen houdt. Dus: een cadeau van maximaal 5 euro. Dit is exclusief knutselmateriaal om de surprise te maken en er mag eventueel nog iets lekkers erbij.

Wilt u de kinderen deze dag alleen een lunch meegeven? In de ochtend wordt al iets lekkers geregeld.