okt 08

14 okt oudergesprekken

15 okt eureka (groep 5 en 6)

21-25 herfstvakantie

28 okt studiedag SKOSS kinderen vrij

31 okt smaaklessen (nme) groep 4

01 nov dans, groep 1-8

05 nov storyscope (groep 7 en 8)

11 nov mediawijsheid (groep 7-8)

12 nov ouderraad

15 nov dans, groep 1-8

GYMLESSEN

De vloer in de kleutergymzaal is afgelopen weekend opnieuw “gestript”: en met succes! Dat houdt in dat we vanaf donderdag weer kleutergym kunnen geven. Het is handig als de kinderen een joggingbroek en een shirt al aan hebben: dat scheelt tijd met aan- en uitkleden.  En uiteraard: heel goede gymschoenen. De groepen 1-2 hebben gym op maandag en donderdag.

De gymlessen in de Banninghal verlopen naar tevredenheid van de gymleraar, meester Wesley.

Hij ziet nog wel regelmatig kinderen de les binnen komen met sieraden om. Er is geen opslagplaats voor de sieraden in de Banninghal. Houd sieraden op de gymdagen (maandag – donderdag) daarom thuis.

Kinderen met lang haar moeten dat vast hebben (elastiekje). Dit in verband met de veiligheid.

STAKING

Woensdag 6 november is uitgeroepen tot stakingsdag voor het onderwijs. Op dit moment is nog niet bekend wat de medewerkers van de Carolusschool die dag gaan doen. Het is denkbaar dat de school die dag ook meedoet aan de staking en de kinderen thuis zijn. We moeten daar nog een uitspraak over doen. U hoort dat zo snel mogelijk.

OUDERGESPREKKEN

Volgende week zijn er oudergesprekken in de groepen 1,2,3,4 en 5. U kunt zich nu al hiervoor inschrijven via de app.

HERFSTVAKANTIE

De herfstvakantie begint op 21 oktober en duurt tot en met 25 oktober. De maandag aansluitend hebben de kinderen vrij in verband met een studiedag van de stichting (SKOSS).

WATERPOKKEN

In groep Kikker heerst waterpokken. De besmetting gebeurt al voordat de waterpokken zichtbaar zijn. Als u de waterpokken ziet, is de besmetting al gebeurd. Kinderen met waterpokken kunnen daarom (mits zij zich lekker voelen) gewoon naar school.