Nieuwsbrief
sep 11

Nieuwsbrief 3

DATA

16 sep excursie groep 8

16 sep begin startgesprekken 6,7,8

16 sep ouderraad

23 sep mr-vergadering

16 okt begin oudergesprekken 1-5PARKEREN BIJ SCHOOL

Het wordt steeds drukker op school en dat merken we ook bij het parkeren. Bij een gele lijn mag niet gestopt worden. Er is dus alleen plaats in de parkeervakken. Soms blokkeren ouders de weg op een plek waar je niet eens mag stoppen. Het is terecht dat zij daar op worden aangesproken. Soms is het vol. Dan moet u een parkeerplekje zoeken verderop in de straat. Het is niet anders. Of op de fiets komen. 

GYMLESSEN

De gymlessen worden gegeven door Wesley van de Hatert in de Banninghal. Op donderdag hebben de groep 4 tot en met 8 les van hem. Groep vier wordt door hun ouders naar de Banninghal gebracht. U kunt daar even helpen bij het omkleden. Wij halen hen daar weer op.  

CREATIVITEIT

Vandaag is Evelien Kooloos begonnen met de creativiteitlessen in groep 1-3: de zonnebloemen van Van Gogh stonden op het programma. Volgende week is groep 4 tot en met 8 aan de beurt. Aanstaande vrijdag beginnen de danslessen.

STARTGESPREKKEN

Volgende week vinden de startgesprekken plaats in groep 6,7 en 8. U kunt zich inschrijven met behulp van Parro-app. Als u de uitnodiging voor de Parro-app nog niet hebt geaccepteerd, neemt u dan even contact op met de desbetreffende leerkracht om een afspraak te maken. Het startgesprek wordt gevoerd met u en uw kind. Dit is een van de redenen dat de afspraken tijdens schooluren plaatsvinden. Ter voorbereiding is in groep 7 en 8 gevraagd een A4-tje met vragen in te vullen. Neemt u dit ingevuld mee naar het gesprek volgende week?

OUDERS GEVRAAGD VOOR DE EXCURSIE VAN GROEP 8

Groep 8 gaat maandag 16 september naar het Vliegpark in Soesterberg voor een excursie. 

De kinderen gaan daar op de fiets naar toe, ze komen eerst naar school. De excursie is van 09.00 – 12.00 uur. Er zijn drie ouders nodig om te begeleiden. Graag een mailtje naar juf Ariane wanneer u kunt helpen maandag: a.den.ouden@st-carolusschool.nl

TOEZICHTOUDERS OVERBLIJVEN

We hebben een ouder gevonden die op vrijdag komt helpen bij het toezicht houden op het plein. Maar nu blijkt er ook iemand nodig te zijn op de dinsdag. Belangstelling? Neem even contact op met Martin Vredeveld.

GYMVLOER IN GROEP 1-2

De gymvloer in de kleutergymzaal vinden wij te glad. Daarom wordt er op dit moment geen gym in gegeven. Er kan wel gespeeld worden, bijvoorbeeld als het buiten regent. Met het bestuur zijn we in gesprek om een oplossing te vinden. In de vakantie zijn deskundigen in school geweest en hebben een advies samengesteld. We wachten nu op een reactie van het bestuur. 

JEUGDBLADEN

Aan het begin van een schooljaar komen de abonnementen op jeugdbladen los. Wij delen die niet uit, maar leggen ze klaar op de kast in de hal. Kinderen kunnen daarvan meenemen wat ze graag willen. U kunt ook zelf in de hal even kijken wat er ligt. Wij hebben daar geen actieve bemoeienis mee. 

doc-footer