sep 02

3 sept hoofdluiscontrole

WELKOM

We beginnen aan een nieuw schooljaar. Iedereen is weer uitgerust na de vakantie (hopen we). Welkom aan alle nieuwe kinderen op school (we mogen geen namen noemen, privacy, u weet wel). Welkom aan nieuwe collega’s. We vertrouwen erop dat het een mooi jaar wordt!

HOOFDLUISCONTROLE

Dinsdag worden de kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Dat gebeurt steeds op een dinsdag na de vakantie. Wilt u die dag geen vlechten of gel in doen? Dan maakt de controle eenvoudiger.

VACATURES

Vanmiddag hebben we (voorlopig) het laatste gaatje in de formatie gedicht. Cynthia Kuenen gaan werken in groep 3b (met Stephanie Kooter). Manon-Yvette Beemer gaat op woensdag in groep 8 werken. Ilona Verhoeven werkt op woensdag in groep Kikker.

Andere nieuwe gezichten: Karin Rijksen in groep 3a (met Daphne Hesp) en Linda Bouterse in groep Haas. Cynthia Marijnen en Valerie Kooter werken in de kleutergroepen als student-onderwijsassistent.

Veel spanning en stress, maar het is weer gelukt!

BINNENKOMEN

De kleuters komen gewoon door de zijdeur naar binnen. Groep 3a, 4, 6, 7 en 8 door de voordeur,. Groep 3b en 6 door de zijdeur. Daar zullen we extra alert op zijn: groep 3b en 6 moeten rustig naar binnen kunnen komen. De eerste keer zal dat misschien nog wat rommelig zijn.

Maandag mogen de ouders met hun kinderen meekomen, even de klas. De kleuters (1-2) mogen het hele jaar door hun ouders in de klas gebracht worden. De kinderen van groep 3 tot de herfstvakantie: daarna weten ze de weg en kan buiten afscheid genomen worden. Het is niet zo dat we geen ouders in de school willen; de gangen zijn gewoon te klein om ouders en kinderen voldoende ruimte te geven.

GYMLESSEN

Wesley van den Hatert gaat de gymlessen geven. Hij werkt voor de NBSS in Baarn en komt in de plaats van meester Tijmen. De gymlessen beginnen donderdag in de Banninghal. Groep 7 en 8 gaan daar op de fiets naar toe. Zij moeten zelf  een fiets bij zich hebben en gaan niet meer achterop bij iemand anders. In de volgende nieuwsbrief staan ook de tijden.