Nieuwsbrief
jun 26

Nieuwsbrief 38

DATA

25 jun ouderraadvergadering

08-11 juli spreekavonden

09 jul musical groep 8

15-17 jul i kamp groep 8

19 jul ‘s middags vrij, begin vakantie

02 sep school begint weer

TROPENROOSTER

Deze week is een tropenrooster van kracht. Het stopt vrijdag. Afgelopen vrijdag hebben we met de scholen uit Soesterberg en de SKOSS-scholen overleg over gehad. Enkele ouders hadden om een aangepast rooster gevraagd. Toen wilden de scholen nog geen tropenrooster. Zondagmiddag werd het “hitteplan” in werking gesteld: het zag er echt heftig uit. Wij en enkele andere scholen hebben toen ons rooster daarop aangepast. Alle betrokken partijen zijn ingelicht. Zondagavond werd duidelijk dat het na woensdag alweer afgelopen zou zijn (noordenwind). Maar de hitte hangt dan nog wel in de school. Probeer maar eens rekening te houden met het weer. 

We willen wel Kinderopvang Bink even vermelden. Op basis van onze brief zondagmiddag hebben zij maandagmorgen vroeg al de aanpassingen in tijden doorgevoerd. De details wisten ze nog niet, maar daar kwamen ze zelf wel achter. Toen wij maandagmorgen belden, was alles al geregeld. 

De Banninghal heeft een elektronische toegang. Daardoor kunnen wij deze week niet op tijd erin. De deur kan pas om 08.00 uur open en dat is te laat voor de eerste les. De gymlessen op woensdag en vrijdag die om 08.30 uur beginnen, vervallen daardoor. 

Al met al veel geregel om zo’n tropenrooster te realiseren.

TEAMSAMENSTELLING

Het is een lastige, dit schooljaar. Net als vorig jaar. We konden pas laat beginnen met werven, het wachten was op de definitieve goedkeuring. Die kwam pas twee weken geleden. We zoeken nog naar mensen.

Hieronder wat we nu al wel weten:

groep Eend: Lisanne van Rooijen en Ilona verhoeven

groep Haas: Dorien Arling

groep Kikker: Anja Smorenburg en Manon-Yvette Beemer

groep 3: Daphne Hesp en (nog niet definitief)

groep 3: Stephanie Kooter en (nog niet definitief)

groep 4: Elma Gijtenbeek en Karlijn Moons

groep 5: Simone Wagensveld

groep 6: Tonneke Wessels

groep 7: Judith de Kruif en Amanda Prins

groep 8: nog niet definitief

Ariane den Ouden staat niet in dit overzicht: waar zij wordt ingezet hangt mede er van af voor welke vacature we kandidaten kunnen krijgen. U hoort dat nog.

Over de precieze inzet van de onderwijsassistenten hebben we nog overleg. Verder hebben we vergevorderde contacten over de inzet van de gymleraar en zzp-ers voor de creatieve vakken. We hopen het rond te krijgen dat er iemand komt voor tekenen en schilderen, dans en muziek. We financieren dit laatste uit de middelen voor werkdrukvermindering.

In de laatste week voor de vakantie maken de kinderen even kennis met hun “nieuwe” juf. 

MR-LEDEN

Vorige week hebben we een uitgebreid stuk van de Medezeggenschapsraad geplaatst. Er worden nieuwe (ouder)leden gezocht. Nog niemand heeft zich aangemeld. Geïnteresseerd, of op zoek naar meer informatie: bel met Martin Vredeveld.

OVERBLIJVEN

Ook het toezicht tussen de middag is nog niet voldoende geregeld. Er heeft zich 1 ouder gemeld: we hebben plek voor meer. Mensen die toezicht houden krijgen hiervoor een (vrijwilligers)vergoeding. Wilt u tussen de middag mee helpen: neem contact op met Martin Vredeveld.

MICROFOON

Drie ouders hebben zich aangemeld voor de reparatie van de microfoon / geluidsinstallatie. Hartelijk dank. Vanavond komt er al iemand langs. 

FIETSEN

Er blijven de laatste tijd weer veel fietsen staan na schooltijd. Die staan niet altijd op slot. Dan is het maar de vraag of ze er de volgende morgen nog staan. Dus altijd de fiets op slot! Als het lukt zetten we de fiets ‘s avonds even binnen. Vreemd is dan wel dat sommige wel een paar dagen binnen blijven staan: kennelijk mist niemand ze en er zitten toch mooie exemplaren tussen. 

doc-footer