mei 21

Kerstvakantie: 23 december – 3 januari

Voorjaarsvakantie: 24 februari – 28 februari

Paasweekend: 10 april – 13 april

Meivakantie: 27 april – 5 mei (6 mei weer naar school!)

Hemelvaartsdagen: 21 mei – 22 mei

Pinksterweek: 1 juni – 5 juni

Zomervakantie: 20 juli – 28 augustus

De meivakantie is volgend jaar gesplitst, pinksteren is een hele week geworden. De meivakantie eindigt op een dinsdag.

AVOND VIERDAAGSE

Vanavond begint de avondvierdaagse. Ieder jaar weer een hele klus om alles georganiseerd te krijgen. Dank hiervoor aan Jessica Lakerveld en Hermien Sprong!.

Een ouder gaf de tip door om iedere avond uw kind even te controleren op teken. Het teken-seizoen is namelijk weer begonnen en de ziekte van Lyme ligt op de loer.

Het weer kan ook een spelbreker zijn. Volg de app van Jessica en Hermien hiervoor. Zij weten of de organisatie bepaalde maatregelen neemt en zullen dat aan u doorgeven. Als u het weer niet vertrouwt, blijft u als ouder verantwoordelijk. Dus u beslist of uw kind dan meeloopt. Maar meldt het altijd even via de app als uw kind niet meegaat, ook als het ziek is. De begeleidende ouders moeten gewoon weten wie er is en wie niet –  dus geef dat door!

De laatste dag is de feestelijke intocht. Voorheen werd altijd op elkaar gewacht bij het viaduct over de A-28 (Richelleweg). De opstelplaats is nu veranderd: het vliegdekpark! Daarvandaan lopen of sjokken de kinderen dan naar Vliegdorp. In de bijlage vindt u de routes.

Dank alvast aan alle ouders die meelopen, limonade schenken of blaren behandelen.

En: de school begint gewoon om 8.30 uur, ook voor kinderen die de avondvierdaags lopen.

TEAMSAMENSTELLING VOLGEND JAAR

We zijn druk bezig om de klassen voor volgend jaar bemenst te krijgen. Het is vrijwel zeker dat we met twee groepen 3 gaan werken: gevolg van de groei van de school. En onderwijsassistent Anne Hartman vertrekt helaas: zij gaat pedagogiek studeren. Het wachten is op de definitieve toestemming van het bestuur en dan kunnen we gaan werven. Maar de spoeling is dun. Daarom: kent u mensen in de omgeving die een baan in het onderwijs zoeken, als leerkracht of onderwijsassistent? Neem dan even contact op met Martin Vredeveld – wie weet is er een match.

SCHOOLREIS

Volgende week maandag is de schoolreis. We gaan naar het Openlucht Museum in Arnhem. We vertrekken van school om 8.45 uur. Om 16.00 uur vertrekken we vanuit Arnhem. Rekening houdend met het verkeer kunnen we dan rond 17.00 uur weer op school terug zijn. Een lange dag! Alle kinderen moeten zelf een lunch meenemen en een “tien-uurtje”.

VERKEERSEXAMEN

Alle kinderen zijn geslaagd voor het verkeersexamen. Een kind was ziek. die doet volgend jaar het praktijkexamen.

JUFFENDAG GROEP 7

Donderdag is de juffendag van groep 7. Juf Elyse doet natuurlijk ook mee!

LENTEMARKT

Op woensdag 29 mei organiseren we een “Lente Markt” tussen 11.15 en 12.15 uur. Op deze dag willen we nog meer geld gaan inzamelen voor onze schoolshirts. We gaan allemaal leuke dingen doen met en voor de kinderen. In sommige klassen zullen op een eerder tijdstip leuke dingen worden gemaakt door de kinderen die tijdens de Lente Markt verkocht kunnen worden. Op de dag zelf kunnen cakejes worden versierd. De kinderen kunnen zich laten schminken en hun nagels lakken. En nog veel meer leuke dingen. U als ouder/verzorger bent ook van harte welkom.

Er is ook een loterij, de lootjes kosten €0,50 cent en er zijn hele mooie prijzen te winnen. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij en dat we met z’n allen deze dag een leuk bedrag kunnen ophalen.

Oproep!

Wij zoeken nog ouders die ons op deze dag een handje willen helpen. De intekenlijst hangen bij de klassen. Heeft u zelf nog leuke ideeën dan zijn ze welkom. Ook zoeken we nog leuke prijzen voor onze loterij. Dus werkt u ergens waar ze leuke dingen willen sponsoren, dan is dat van harte welkom.

U mag contact opnemen met Tamara Brink( 06-18668233, ook voor de lootjes!) of Raquel Rooze (0681559366). We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 29 mei!!

Zonnige lente groetjes van het OR team.