mrt 20

04 apr Actie Zomerschoon

05 apr Wagner – groep 7-8

SCHOOLREIS

Op maandag 27 mei (dat is dag eerder dan in de planning stond!) gaan we naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Iedere groep krijgt daar een leuke educatieve activiteit aangeboden. Daarnaast is er veel tijd om het museum zelf te bekijken. u krijgt nog informatie over de kosten en de organisatie.

HOOFDLUIS

In groep 5 is hoofdluis gevonden en inmiddels behandeld. Het blijft van belang om thuis te kammen en te controleren. Het valt erg mee met hoofdluis op school, en dat kunnen we samen ook zo houden. Gebruik de speciale kam die bij drogist en apotheek te krijgen is.

SCHOOLFOTOGRAAF

Op donderdag 28 maart komt de schoolfotograaf. De klassenfoto wordt digitaal in elkaar gezet. Als broertjes en zusjes op de foto komen, gaan ze ook echt samen. De kinderen gaan volgens een roostertje op de foto. Aan het eind van de dag (tussen 13.30 en 14.30 uur) is het mogelijk dat ook nog thuis zijnde kinderen op de foto komen. Dat moet u dan wel even aangeven door een reply te geven op deze mail.

SCHOOL APP

Vandaag is er uitleg geweest over de app die we gaan gebruiken. U krijgt hiervoor een link met een inlogcode. Daarmee kunt u de app activeren. Volgende week krijgt u een overzicht van wat er allemaal wel en niet kan in de app. De afspraken daarvoor zijn nog niet helemaal klaar. Wat wel zeker is, is het inschrijven voor spreekavonden. dat kan straks gewoon vanuit thuis. Wel zo makkelijk.

IK EET HET BETER

Groep 5,6,7 en 8 doen volgende week mee aan het project “Ik eet het beter”.  Zo als de naam al doet vermoeden: het gaat over gezond eten. Er zijn speciale lessen voor groep 5 en 6. De kinderen uit groep 7 en 8 hebben op donderdag 28 maart een speciale lunch op school. Zij hoeven die dag geen lunch mee te nemen.  Het project is samengesteld door het Voedingscentrum. Op hun website www. voedingscentrum.nl kunt er meer over lezen.

FLESSENACTIE

De lege flessenactie loopt lekker door. Met regelmaat gaat er een grote doos flessen naar de Plus. We hebben nu bijna €1500,- bij elkaar voor de nieuwe sportshirts van school. Daar is nog wel wat meer voor nodig: nog even blijven doordrinken dus. De doos staat bij de hoofdingang.

OVERBLIJFOUDERS GEZOCHT

Tussen de middag zijn er ouders die toezicht houden op het spelen van kinderen. Per dag zijn er steeds drie ouders, of toezichthoudenden. Er zijn enkele ouders gestopt of gaan stoppen. Daarom hebben we dringend extra hulp nodig. U krijgt voor uw toezicht een belastingvrije vrijwilligers vergoeding. Het toezicht begint om 11.30 uur en duurt tot 13.00 uur Wilt u meehelpen met het toezicht op het plein, neemt u dan even contact op met Martin Vredeveld

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI

Vrijdag 22 maart is het School Volleybal Toernooi..

Groep 3-5: inloop 15:30 uur, start 16:00 uur, einde 18:00 uur.

Groep 6-8: inloop 18:30 uur, start 19:00 uur, einde: 21:00 uur

VORMSEL 2019

In mei start de voorbereiding van het heilig vormsel voor de kinderen in groep 8. Volgend jaar, in de brugklas dus, ontvangen de tieners dan het vormsel. Op woensdag 16 april om 20:00 uur bent u welkom op onze infoavond in de Waker, het gebouw links van de St. Nicolaaskerk in Eemnes, Wakkerendijk 60. We leggen deze avond uit wat we doen in de voorbereiding op het vormsel en wat dit sacrament inhoudt.Binnenkort ontvangt uw kind hierover een brief voor thuis. Voor vragen kunt u contact opnemen met Manuel Gijsbers: manuel@blindrunner.nl of 06-28113517.