mrt 13

02 apr Recyclingstation – groep 6

05 apr Wagner – groep 7-8

KANJERTRAINING

Voor aanstaande donderdag zijn er enkele wijzigingen in het programma. De voorbeeld voor de Kanjertraining in groep 4 en 5 zijn identiek, maar de voorbeeldles wordt gegeven in groep 4. Groep 5 ouders zijn daarbij welkom, zien dus wel de les maar niet hun eigen kind daarbij. Dat geldt ook voor groep 6-7, waar de voorbeeldles gegeven wordt in groep 7. Deze les stopt om 10.30 uur. De voorbeeldles van groep 1-2 gebeurt in groep Kikker (juf Anja). Gisteren hebt u een mail ontvangen om u te kunnen aanmelden.

STAKING

Nog maar even een laatste herinnering: aanstaande vrijdag staken de medewerkers van de Carolusschool. Er is die dag geen les, de kinderen zijn vrij.

IK EET BETER

In de week van 25 maart wordt in de groepen 5-8 extra aandacht besteed aan gezond eten. Van de schijf van vijf tot de werking van smaakpapillen: alles komt aan de orde. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum en Albert Heijn.

SCHOOLAPP

De al eerder aangekondigde schoolapp is er eerder dan verwacht. U krijgt hier nog verder bericht over, maar wij worden volgende week al geïnstrueerd. Met die app kan allerlei informatie worden uitgewisseld, en kan bijvoorbeeld ook de inschrijving voor spreekavonden worden geregeld. Maar ook de verplichte toestemming voor het maken en benutten van foto’s kan via die app worden doorgegeven. De informatie komt dan direct in het administratiesysteem te staan en dat scheelt veel werk. De aangekondigde brief om uw voorkeuren voor foto’s e.d. door te geven komt dan ook te vervallen: die toestemming kunt u binnenkort per app doorgeven.

OVERBLIJFOUDERS GEZOCHT

Tussen de middag zijn er ouders die toezicht houden op het spelen van kinderen. Per dag zijn er steeds drie ouders, of toezichthoudenden. Er zijn enkele ouders gestopt of gaan stoppen. Daarom hebben we dringend extra hulp nodig. U krijgt voor uw toezicht een belastingvrije vrijwilligers vergoeding. Het toezicht begint om 11.30 uur en duurt tot 13.00 uur Wilt u meehelpen met het toezicht op het plein, neemt u dan even contact op met Martin Vredeveld

SCHOOLFOTOGRAAF

Op donderdag 28 maart komt de schoolfotograaf. Er worden individuele foto’s gemaakt en groepsfoto’s. Anders dan voorgaande jaren wordt alles digitaal verwerkt. Kinderen uit 1 gezin worden digitaal “aan elkaar geplakt”, zodat het een gezinsfoto wordt. U bent niet verplicht foto’s af te nemen.