feb 06

25 feb – 1 mrt Voorjaarsvakantie

15 mrt Staking?

FLESSENACTIE

Sinds vorig keer is er €56,95 opgehaald aan statiegeld en extra donaties. Weer een mooi bedrag, en toch hebben we nog een lange weg te gaan. Dus blijft u vooral lege flessen in de doos bij de hoofdingang gooien. En dan liever geen bierflesjes: die zijn van glas en er zit geen dop op. NIet altijd veilig en hygiënisch.

INSCHRIJVEN VOOR SPREEKAVOND

Morgen (woensdag) hangen de lijsten in de hal voor de spreekavond over de rapporten. Die worden gehouden in de week van 18 februari. Nieuw is dat in een aantal groepen een ruimere keuze in tijden is, bijvoorbeeld tussen de middag, of in de middag onder schooltijd. Of dat ook voor “uw” klas geldt, ziet u op het formulier. U komt in de hal via de hoofdingang.

STAKING 15 MAART

De kans is vrij groot dat ook de Carolusschool staakt op 15 maart. Dat weten we pas eind deze week definitief, maar de bereidheid is groot. Houd u er daarom vast rekening mee, dat de school op vrijdag 15 maart dicht is.

SCHOOLFOTOGRAAF

Op donderdag 28 maart komt de schoolfotograaf. Dit jaar worden er individuele foto’s en groepsfoto’s gemaakt. De groepsfoto’s worden samengesteld uit de verschillende individuele foto’s: de techniek staat voor niets.

GEVONDEN VOORWERPEN

De bak met gevonden voorwerpen raakt weer aardig vol. Er zijn vooral wanten en dassen blijven liggen. Voor de voorjaarsvakantie gaan de spullen naar de kledingcontainer. Mist u iets, kijk dan nog even.

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI

Op vrijdag 22 maart is het weer zover: het scholenvolleybaltoernooi van AGAVS. Alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 zijn uitgenodigd om dan in de Banninghal te komen volleyballen tegen de leeftijdsgenoten van de Startbaan en de Postiljon. De groepen 3 t/m 5 starten in de namiddag en de groepen 6 t/m 8 starten aan het begin van de avond. De exacte tijden volgen nog.

In de klassen liggen inschrijfformulieren. Overlegt u even met uw kind of het die dag mee kan doen.

GEEN ADJUNCT DIRECTEUR

De komende weken heeft Ariane den Ouden veel activiteiten in groep 8. Dat betekent dat zij voorlopig geen adjunct-directeur is op de Carolusschool. De functie wordt niet door iemand anders ingevuld.

GORDELROOS

In groep 5 is gordelroos geconstateerd. Dat kan een probleem opleveren voor zwangeren of mensen met een zwakke gezondheid. Besmetting is alleen mogelijk bij huidcontact. Maar bij deze bent u ervan op de hoogte.