okt 03

29 okt studiedag SKOSS, kinderen vrij

05-06 nov studiedagen Kanjer training

VERVANGINGEN

Groep Eend: Lisanne van Rooijen is ziek. In ieder geval is zij er deze week niet, volgende week is nog onzeker. Woensdag staat Ilona Verhoeven voor de groep, op donderdag en vrijdag is dat Len van Spriel.

Groep Kikker: Manon-Yvette Beemer wordt deze week vervangen door Dymphie Gelten.

Groep 6: Op woensdag komt Peter Deen tot december. Vanaf december komt de nieuwe leerkracht: Tonneke Wessels.

groep 8: Ariane den Ouden is deze week afwezig. Op woensdag en donderdag komt Dymph Kanne, op vrijdag  is Lotte Wessels.

SPREEKAVOND

Vanaf morgen (woensdag) hangen de intekenlijsten in de hal. Probeert u zoveel mogelijk aansluitend in te tekenen. In sommige klassen moeten meer dan 30 gesprekken gevoerd worden; het wordt dan lastig als er steeds grote gaten tussen de afspraken in zitten.

De lijst van groep 6 ontbreekt. We onderzoeken nog of en hoe we deze gesprekken organiseren: Tineke van Berkel is niet in staat de gesprekken te voeren.

VUILNIS EN AFVAL

Met ingang van 1 oktober wordt het afval gescheiden ingezameld op school. We zouden afgelopen week al de containers en afvalbakken voor in de klas gekregen hebben: dat ging niet door. De rolcontainers waren er gisteren pas, en de bakken komen morgen. Het is dus even behelpen, want we mogen nog maar beperkt restafval inleveren: het moet nu al gescheiden zijn.

GEVONDEN VOORWERPEN

De bak met gevonden voorwerpen zit al vol. In de herfstvakantie gaat alles naar de kledingcontainer. Mist u iets, kijk er dan even in. De bak staat bij de kopieermachines in de hal.

Het is ook handig om de naam van uw kind aan te brengen. Soms is dat gebeurd en kunnen we spullen makkelijk teruggeven. In de bak zitten spullen waar geen naam op staat en dan wordt het lastig.

SCHOOLGIDS

Als het goed is hebt u vanmorgen de schoolgids ontvangen. Alle belangrijke dingen die u moet weten staan in deze gids. Hebt u de gids niet ontvangen, neem dan even contact op.

MEELOPEN MET GROEP 3, 5 EN 6 NAAR DE BANNINGHAL?

Voor de vrijdagmorgen zoeken we ouders die mee kunnen lopen naar de gymzaal. Tot nu toe loopt Dyone van Diermen steeds mee, maar wij willen haar graag anders inzetten. Er loopt iemand voorop en iemand achteraan. Simone Wagensveld is er in ieder geval bij. We vertrekken om 9.00 uur en zijn om 9.45 uur weer terug.

En we zoeken iemand die met groep 3 kan meelopen. Groep 3 vertrekt iedere maandag om 12.25 uur vanaf school.

Als u mee wilt doen, geef uw naam dan even door. Wij maken dan een planning.

KINDERBOEKENWEEK

Vriendjes, vriendinnetjes ze maken mij blij
Ze wonen allemaal, een beetje in mij.

Dit is het thema van de kinderboekenweek die volgende week begint. In school is een heel programma gemaakt om aandacht hieraan te besteden. We gebruiken hiervoor onder andere materialen van Kunst Centraal. De kinderboekenweek duurt tot 18 oktober.  Ook voor de afsluiting wordt een programma opgesteld.

We zijn altijd op zoek naar kinderboeken om kin school te kunnen gebruiken. Dus als u thuis nog een plankje vol hebt staan: wij houden ons aanbevolen.